лого
Доставка и плащане Калкулатор за моторни масла Условия за ползване Kонтакт Facebook

Моторни масла Total

maslo Total
По Вискузитет По Подмарка Двигател
10W40 бензин, дизел
5W40 бензин, дизел
10W50 бензин, дизел
15W40 бензин, дизел
5W30 Quartz бензин, дизел
RACING бензин, дизел
INEO бензин, дизел

Масла Total Quartz отличен избор за вашият двигател

Едно от най-важните неща, които трябва да направите за автомобила си е да изберете правилното моторно масло за двигателя. Всеки знае, че именно двигателя е сърцето на колата, но малцина от тях знаят, че правилно подбраното двигателно масло ще доведе до по-малко ремонти, по-дълъг живот на превозното средство, както и повече финансови икономии в дългосрочен план.

В момента на пазара има толкова много смазочни продукти, че намирането на най-добрият от тях може да изглежда като трудна задача. За тези клиенти, които знаят малко за автомобилите, но желаят да направят най-доброто за своите превозни средства, решението е простичко. Синтетичното моторно масло е винаги по-добрият вариант. Финансовите ползи далеч надхвърлят допълнителните разходи, когато се обмисля замяна на конвенционалните, петролни масла, със синтетични. Синтетично масло издържа много повече на екстремни температури , намалява триенето вътре в двигателя и поддържа високи нива на вискозитет.

Един от най-добрите смазочни продукти на пазара са маслата Total Quartz. Те съдържат 3 основни компонента- базово масло, полимери и добавки за качество на работа. В зависимост от състава и характеристиките на базовите масла, Total Quartz имат следните продуктови серии- INEO, Total Quartz 9000, 7000 и 5000.

Продуктите от серията Total Quartz INEO са синтетични двигателни масла, които редуцират до минимум отделянето на фосфор, сяра и сулфатна пепел. Могат да се намерят във вискозитет:

Смазочни материали Total Quartz 9000 са също синтетични масла, които не само защитават двигателя , но и намаляват разхода на гориво. Според вискозитета биват:

Серия Total Quartz 7000 комбинира най-добрите качества на натуралните и синтетични масла. Тези продукти защитават отлично елементите на двигателя от корозия и износване. Вискозитет:

За клиентите, предпочитащи конвенционални моторни масла Total Quartz 5000 е точно за тях. Тези масла са натурални и осигуряват максимална работа на двигателя. Тази серия включва вискозитет:

Продуктите от серия Total Quartz, ви гарантират защита от износване и прегряване на двигателя, чистота и ефективна борба с образуването на отлагания. Почти всички продукти имат и одобрение от много световно известни производители на автомобили, някои от тях са БМВ, Мерцедес, Фолксваген и Ауди.

Чрез избора да използвате тези продукти вие не само ще получите оптимална защита на двигателя, но също така ще си спестите финансови разходи, защото тези масла намаляват разхода на гориво и отделянето на вредни емисии и по-малко. В следствие, на което вие не само предпазвате вашето превозно средство, но също така се грижите и за околната среда.